Monitor med kode

Sammen kan vi danne nye muligheter for bedriften din

Webnow AS er et ny-oppstartetfirma med nye løsninger innenfor IT-utviklings tjenester. Webnow AS ble stiftet den første april 2023 og styres av Daglig Leder Alexander Smestad. Siden april har vi hjulpet over ti bedrifter med IT-utviklingsrelaterte tjenester som apputvikling, webutvikling og mer.

Vi i Webnow er opptatt av at alle bedrifter skal ha de samme mulighetene. For at bedriften din skal være synlig i dagens moderne rampelys krever det ikke mer enn å sende en litene-post til noen med god erfaring i det digitale markedet.
Vi jobber kontinuerlig med å gjøre det enklere, raskere og billigere for bedrifter å få inn nye kunder ved å være mer synlig på nett. Det finnes tusenvis av bedrifter som misser ut på potensielle kunder fra nye felt ved å ikke ha egen hjemmeside. Mange av disse har ikke tiden, kompetansen eller kapitalen som trengs for å løse problemet. Det er her Webnow kommer inn i bildet.


Hvordan vi gjør det?

Hos Webnow tilbyr vi en unik "vinn-vinn"-løsning for både våre kunder og utviklere. Denne tilnærmingen gjør at vi kontinuerlig kan samarbeide med talentfulle freelance-utviklere fra hele verden. Dette gir Webnow tilgang til et omfattende og intelligent team, som muliggjør lansering av førsteklasses produkter samtidig som vi kan tilby diverse tjenester til konkurransedyktige priser.

Har du spørsmål? Send oss en e-post til kontakt@webnow.no

Tidligere Prosjekter

Webnow har tidligere utført flere utviklings prosjekter, her er noen av mange tidligere proskjekter vi har gjennomført.

Nettside til SmestadBygg fra Webnow.no
SmestadBygg.no

Smestad Bygg er et snekkerfirma fra Fenstad som gjør en vid kolleksjon av tjenester for privatpersoner. Smestad Bygg var i hovedsak vår første kunde, og spiller en stor brikke i vår framgang og suksess.

Nettside til DrikkeKalkulatoren fra Webnow.no
Drikke Kalkulatoren

DrikkeKalkulatoren er en online tjeneste som lar deg finne din promille etter en viss mengde alkohol. Nettsiden er laget for å unngå høy promille, avhengighet og sykdommer blant voksene som drikker.

Improve AI - En app for selvutvikling
Improve AI

Improve-AI er en Chat GPT basert app som bruker kunstlig intlegens for å hjelpe brukeren med selvutvikling. KI-en vil hjelpe brukeren med å nå deres konkrete mål. Appen er utviklet av oss og er tiljenglig på App Store!

Rongve app
Rongve - medlemsapp

Vi har utviklet sportsbutikken Rongve sin klubb medlemskap-app. Appen består av moderende og avansert teknologi, som blant annet lar sportsbutikken (Rongve) administrere medlemer, rabatter, klubber, nyheter, medlemsfordeler og mer, direkte fra deres helt egende administrasjonspanel nettside.

Nettside utviklet av Webnow.no til Raknehaugspillet
Raknehaugspillet.no

Raknehaugspillet er et teater fra Jessheim som holder til på Raknehaugen. Nettsiden er utviklet av Webnow.no, og inneholder en rekke funksjonaliteter. Noen av funskjonene raknehaugspillet.no har er et administratorpanel som lar de administrere, endre, slette og legge ut innlegg på nettsiden.

Våre Kvalifikasjoner

Vi utnytter flere programmeringsspråk for å utvikle våre tjenester. Her er en estimering av hva som blir mest brukt

React Native 100%
HTML 100%
CSS 95%
Bootstrap 90%
PHP 70%
JavaScript 70%